12. 8. 2015

Opalovací přípravky

Léto už jde pomale do finále, ale i přesto máme pro Vás výborný tip na opalovací přípravky Delice Solaire. Zkoušely jsme je celé léto a nemůžeme si je vynachválit. Jedná se o 4 přípravky na rychlé opálení s přídavkem karotenu a vitamínů. Jestliže už Vás nečeká žádná dovolená, jsou vhodné i do solárií. Dalším pozitivem je nízká cena přípravků.

Krásné slunné dny přejeme Zuzka a Verča :o)




1. ACQUA SOLARE - 170 Kč / 500ml
Oblíbená opalovací voda zintenzňuje opálení. Obsahuje Aloe Vera, karoten a zelený čaj. Během opalování osvěžuje pokožku a dodá ji přirozený vzhled. Neobsahuje ochraný faktor. Nanášejte vodu pravidelně během pobytu na sluníčku.

2. OLIO SALARE - 80 Kč / 150ml
Opalovací pivní olej. Ideální na celé tělo, ale můžete ho použít i na vlasy. Chrání je před vysoušením a poškozením od slunce.

3. CREMA SOLARE - 99 Kč / 250ml
Umožňuje jednotné a bezpečné opálení. K dostání je několik možností ochranného faktoru od 6 do 50. Obsahuje vitamín E, který chrání pokožku před stárnutím  a výtažek ze slaměnky dodá pokožce pružnost a hebkost. Ideální pro jemnou a citlivou pokožku.

4. SOLARE UNGUENTO -169 Kč / 150ml
Superopalovací krém s černou mrkví. Podporuje rychlejší opálení a dodá pokožce přirozený hnědý nádech. Nebarví a dobře se roztírá. Bez ochranného faktoru. Nanášejte během pobytu na slunci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář