23. 7. 2015

Fitness trénink č.5

Ahojte všichni!
Jak se vám v létě cvičí? Nyní probíhají velká vedra, takže u cvičení hodně pijte a ideální doba je brzy ráno nebo večer. Děkuji za vaše pozitivní zprávy, moc si toho vážím. Je to pro mě velká podpora a hlavně motivace pro vás točit videa i nadále :o)




No a máme tu další video. Trénink č. 5 je o trošku náročnější, ale vůbec se toho nebojte. Nenechte se zmást náročností, tempo a čas si upravte podle vaši fyzické kondice a celkového naladění. Video obsahuje i náročnější cviky na břišní svaly a nohy, které si můžete usnadnit.
V první části zapojuji dolní část těla a záda. Každý cvik trvá 30 vteřin a dvakrát opakuji. Pokud tempo nezvládáte, zpomalte a neopakujte. Zapojila jsem pomůcku - ručník. Užívejte si ještě trénink bez zátěže :o)
Ve druhé části na podložce procvičíte hlavně břišní svaly, boky. Dávejte si proto pozor na bedra. Ucítíte-li bolest, nepokračujte a cvik raději vynechte. Odpočívejte a protahujte bedra.
Nezapomněla jsem ani na výzvu na břišní svaly. 45 vteřin hned 2x (šikmé i přímé). Je to docela náročné, ale jestli se mnou trénujete pravidelně, nebude to pro vás žádný problém.

Cvičte s radostí a s úsměvem. Mějte se :o) Zuzka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář