19. 5. 2015

Trénink č. 3

Náročnost 2, 3, 4, 5 - partie : zadek, ruce, záda, břicho

A máme tu další tréninkové video. Zapojila jsem celé tělo s důrazem na zadek, břicho a samozřejmě nesmí chybět kardio, aby jsme dobře a rychle spalovali. Zkrátila jsem pauzu z 10 sekund už jen na 5, takže cvičení má rychlý spád a trošku se u něho zadýcháte. U horní části cvičíme 30 sekund a 5 sekund pauza - vždy jedno opakování a dole se prodlužuje časový interval na 45 sekund s 5 sekundovou pauzou bez opakování. Je to delší doba, ale ucítíte břišní svaly a na ostatní partie jako jsou záda, pánevní dno, bederní část je lepší delší interval v pomalejším tempu.
Pozor na bedra ! Pokud ucítíte bolest v oblasti bederní, prestaňte se cvičením, protáhněte se, uvolněte a poté co bolest přejde cvičte max. v 30 sekundových intervalech a 20 vteřin odpočíváte. Těžší cviky nahraďte dechovým cvičením a podsazováním pánve viz trénink č.1. Tyto cviky bych doporučila zapojit během celého dne. Kdykoliv si na ně vzpomenete podsazujte a dýchejte.
Nezapomeňte si ke cvičení vzít první naši !fitness pomůcku pet láhev.
Každé video je lepší a náročnější. Pokud jste se začali hýbat pravidelně, sami na sobě už musíte ucítit změnu, minimálně ve zlepšení kondice.
Dobře si zacvičte:o) Zuzka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář